Årsmøte 2017 og vinterkongress

Date(s) - 2017-02-03 - 2017-02-05

Scandic Hotell i Arvika

Kategorier Inga Kategorier

Årsmötes helg i början av året utvidgas med spännande föredrag och inspirationsmöten, och samtidigt kortas kongressen med en dag.
Syftet är:

• Öka medlemsnyttan
  • Sänka kostnader och möjliggöra för enskilda medlemmar att åtminstone minst kunna medverka vid ett tillfällen under året.
  • Förbättra förutsättning att genomföra nyttiga och inspirerande träffar, framförhållning och planering.

För helgen gäller, inspirationsmöten för kommunikologer, erfarenhetsutbyte, påfyllning av energi, trivsel och samvaro bland kollegor.
Generellt upplägg är att vi träffas/samlas med enkel matbit på fredag kväll och har en inspirationsföreläsning, programmet fortsätter lördag med festbankettmiddag på kvällen och program söndag fram till lunch.

Her finner du programmet:
Vinterkongress og årsmøte (pdf)

Priserna har med detta upplägg kunnat sänkas rejält!

Pris deltagaravgift för lokaler, lunch, fm och em fika, middag fredag kväll samt festbankettmiddag samtliga dagar 1500 kr (sänkt från 2500 kr).
Boende kostnad tillkommer finns tre alternativ via Hotell Scandic

• Dubbelrum 1100 kr
  • Enkelrum 1800 kr
  • Vandrarhem 800 kr *

Pris är per person, inklusive två (2) övernattningar och frukost. NB: Husk å oppgi “kommunikologerna” ved bestilling av rom på hotellet eller vandrarhemmet, e-post: arvika@scandichotels.com

*Vandrarhem i Scandic Arvikas regi som står klart januari 2017. “City Sleep Arvika”. Byggnaden finns på Scandic parkeringsplats och med alla förnödenheter! Här finns dock inga enkelrum utan här är det mestadels 4-bäddsrum och 6-bäddsrum. Hiss till varje våningsplan, wifi och samma tv-utbud som på Scandic. Frukost på Scandic och sängkläder ingår.

Hälsningar styrelsen för kommunikologföreningen

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.